Időjárás

Húsvét vasárnapján ezt küldi ránk az ég

Vajon lesz-e idő előtti locsolkodás? A hőmérséklet az évszaknak megfelelően alakul, de...

2014.04.19 16:02MTI

A gomolyfelhő-képződésből elszórtan zápor, zivatar várható, estig jégeső is lehet. Éjszaka változóan felhős lesz az ég, csak kevés helyen lehet csapadék.

Vasárnap alapvetően felhős idő várható néhány órás napsütéssel, főleg a déli megyékben a délelőtti órákban zártabb felhőzet valószínű. Több helyen számíthatunk záporra, helyenként zivatar is kialakul. Az északkeleti, keleti szelet szombaton többfelé kísérik erős széllökések, vasárnap már csak időnként élénkül meg a keleti szél. Erős vagy viharos széllökés zivatar környékén is lehet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3, 8 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 15, 18 fok között valószínű.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.