Havazás

Az M5-ösön Tompa felé terelik a Szerbiába tartó kamionokat

A Szerbiába tartó, 7,5 tonnánál nehezebb teherautókat az M5-ös autópálya 91-es kilométerénél az 54-es számú főútra, Tompa felé terelik.

2014.01.31 14:00MTI
freedigitalphotos.net

Gál Kristóf főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei rendőr-főkapitányság szóvivője emlékezetett arra, hogy a Szerbiában kialakult hóhelyzet miatt - a szerbiai határrendőrség tájékoztatása szerint - nem léphetnek be az ország területére a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek.

A korlátozás péntek reggel 6 órától visszavonásig érvényes. A szóvivő hozzátette: a 7,5 tonnánál nehezebb gépjárművek terelése addig folytatódik, amíg a szerb hatóságok a röszkei határátkelőt zárva tartják a kamionok előtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.