Legalább nyolc jármű ütközött

Tömeges karambol a hóviharban: egy kamion kigyulladt + FOTÓK

A képek tanúsága szerint legalább nyolc kamion sérült meg abban a tömeges szerencsétlenségben, amely szombaton, helyi idő szerint délután fél négykor történt Indiana egyik autópályáján.

Tömeges baleset az amerikai hóviharban képgaléria

2014.01.19 07:39ma.hu

Miközben Magyarországon még mindig kifejezetten a kora tavaszt idézi az időjárás, Amerikában tovább tombol az ítéletidő. Az indianai Lafayette közelében rövid idő alatt tíz centi hó esett, ami miatt az I-65-ös számú autópályán szombaton délután óriási tömeges karambol történt, a balesetben a képek tanúsága szerint legalább nyolc kamion ütközött. A rendőrség nem adott ki hivatalos számadatokat sem a sérült járművek számáról, sem pedig a személyi sérülésekről, de a weather.com időjárási portál információi szerint a katasztrófának nincs halottja, a sérülések pedig kicsinek mondhatók.

A helyi idő szerint fél 4 körül bekövetkezett balesetben egy kamion kigyulladt, a mentés idejére a rendőrség lezárta az érintett útszakaszt és elterelték a forgalmat mindkét irányban a 45-ös és 55-ös lehajtó közt. Az időjárás-jelentések szerint 14 kilométer per órás szél fújt a baleset idején, ami hóátfúvásokat okozott, ez tovább nehezítette az amúgy sem egyszerű mentést.

(A képre kattintva további fotókat láthat a baleset helyszínéről.)

Fotó: Twitter/Weather (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.