110 km/h-val tombolt a vihar

Tetőket sodort le az orkánerejű szél + FOTÓ!

Egész háztetőket sodort le az orkánerejű szél Észak-Dakotában, de a 110 km/h-t is elérő vihar másutt is nagy károkat okozott. Amerikában szokatlanul kemény a január, vannak helyek, ahol évtizedek óta először ment fagypont alá a hőmérséklet.

2014.01.17 19:17ma.hu

110 kilométer per órás sebességgel sodort végig a szélvihar Észak-Dakotán, nyomában rettenetes pusztítást hagyva, amit az alábbi fotó is ékesen bizonyít. A képet egy olvasó töltötte fel az egyik amerikai időjárási csatorna oldalára, a saját házukat és a környező épületeket fényképezte le a rombolás után. A felvétel Mandan városban készült, csütörtökön helyi idő szerint 7:40-kor.

Fotó: Facebook


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.