100 km/h-s szél fújt

Napi röhögős: előrefelé teker, de a szél hátrafelé fújja

Minden bringás tudja, hogy széllel szemben többek közt a tekerés is sokkal nehezebb, de hogy mennyire, arra az élő példa az az amerikai férfi, aki Nebraskában próbált szembeszállni a 100 km/h-s széllel.

2014.01.17 17:59ma.hu
Fotó: YouTube

A figyelmes szemlélő észreveheti, hogy a látszat ellenére a biciklis igenis előrefelé tekeri a pedált, a nebraskai szélvihar azonban a maga 100 km/h sebességével jóval erősebbnek bizonyult és az összecsapás egyértelműen a szél javára dőlt el: a biciklis hátrafelé teker.

A január 16-án készült felvétel valódiságát ugyanakkor többen is megkérdőjelezték, ezt nekünk sem tisztünk eldönteni, olvasóinkra bízzuk, hogy hisznek-e a saját szemüknek, mindenesetre az egy kissé gyanús, hogy a háttérben nemcsak a fák, de az útmenti fűszálak sem igen hajladoznak - márpedig ha valóban akkora volt a szélvihar, mint azt a videó feltöltője állítja, valójában a földön kellett volna feküdniük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.