Még a top is átlátszik

18+ fotók - Hasztalan próbálja takargatni a melleit

Rossz lóra tett Krista, sem a hajszálvékony anyagú felsője, sem a tenyere nem elég, hogy eltakarja irdatlan méretűre duzzasztott kebleit. Mégis kísérletezik vele, de minek?!

18+ Hiába próbálja takargatni a melleit képgaléria

2014.07.14 19:47ma.hu

Nem is értjük, hogy juthatott eszébe Kristának, hogy megpróbálja elrejteni gigantikus melleit, mert eleve hamvába holt ötlet.

A két tenyerével mindenképp, azok legjobb esetben is csak a bimbóira elegendőek, de a többire? Azt persze nem tudhatjuk, hogy "gyárilag" mit kapott a sorstól, de amióta a plasztikai sebész egy kicsit rásegített, azóta igencsak nagyméretű tenyérre lenne szüksége - az meg, lássuk be, nagyon hülyén mutatna a karjai végén.

Okos próbálkozás volt, hogy felvett egy pánt nélküli topot, de az eredmény szempontjából ez sem a tökéletes választás. Ha még valami vastagot, bundázottat vagy ilyesmit talált volna, de nem, Krista egy lenge szövésű darabot kapott ki a szekrényéből, amin keresztül csak az nem látja meg ágaskodó kebelcsücskeit, aki nem akarja.

Mi viszont egy darabig még szívesen elnézegetjük a próbálkozásait!

Ha többet akar látni, KATT a képre!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.