Tengerparton szép az élet

18+ fotók - Meztelenül csábít a szőke szirén

Elmenni valami egzotikus ország egzotikus tengerének majdnem teljesen néptelen partjára, egy hűvös-esős napon teljesen érthető ábránd. De elkél a kellemes társaság is, mint például Janine.

18+ Előbújt a naplementéből a szirén képgaléria

2014.07.11 19:29ma.hu
Ha többet akar látni, KATT a képre!

Nem tehetünk róla, ilyen az emberi természet: amikor nyár van, akkor egy kis hűs szellő után áhítozunk, amikor meg tél van, mindig a meleget hiányoljuk. Épp ezért jó a tengerpart: ott még a legnagyobb kánikula közepén is enyhet ad egy csobbanás, és most, a hideg télben már a puszta gondolata is melegséggel tölt el.

Főleg ha a vonzó környezethez egy olyan hívogató szépség is tartozik, mint Janine. Mellette tényleg mindig nyárnak érezhetjük az életet, mutasson bármit a naptár, fázni biztosan nem fogunk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.