Nagyon fázik, a habok sem melegítették fel

18+ fotók - Észveszejtőn csorog végig a mellén a víz

Hiába léptünk be a júniusba, úgy tűnik, idén elmarad a nyár, az esték is hűvösek, és ha egymagában van az ember lánya, mi mástól remélhetne melegséget, mint egy teli kád habos fürdőtől?

18+ Csábító, ahogy a habok közé merül képgaléria

2014.06.02 19:29ma.hu

Kicsit megbolondult az időjárás, ki hallott már olyat, hogy júniusban este be kell fűteni? A szexi Gerra is meglepődött, és láthatóan fázik itt-ott, de a lakás nem melegszik fel csak úgy egyik percről a másikra, ezért úgy döntött, a nagykabát helyett egy forró fürdőt választ, hátha az átmelegíti a dermedt porcikáit.

Tényleg kevés jobb dolog van a hidegben annál, mint egy habos, forró vízzel teli kád, és élvezni, ahogy az egymás után szétpukkanó, apró kis buborékok végigbizsergetik a bőrét. Nem is beszélve a melle közét simogató vízsugárról, ahogyan Gerra végigcsorgatja magán: percről percre jobban érzi, ahogy elönti a forróság.

Van egy olyan sanda gyanúnk, hogy az a forróság már egészen másnak az előszele, nem pusztán a kellemes fürdő eredménye!

Ha többet akar látni, KATT a képre!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.