Nem akarja összepiszkolni a ruháját

18+ fotók - Nekivetkőzik és úgy veszi a szájába

Nikkala egy kissé megéhezett és finom falatokra vágyik, de már az első néhány perc után rájön, hogy jobban teszi, ha biztonságba helyezi a ruháját, különben is: meztelenül sokkal kellemesebb!

18+ Így kell erotikusan pizzát falatozni képgaléria

2014.05.31 18:59ma.hu
Ha többet akar látni, KATT a képre!

Mi tagadás, Nikkala Stott alaposan felültetett minket. Sőt, valójában szándékosan játszik velünk, és be kell vallanunk, egészen mostanáig nem igazán hoztuk összefüggésbe a pizzát az erotikával.

De Nikka bebizonyítja, hogy egy közös falatozás előjátéknak sem utolsó, azon túlmenően, hogy már jó előre pótolja a később lemozgott energiát.

Mindössze arra van hozzá szükség, hogy még evés előtt szabaduljunk meg az összes ruhától - természetesen csakis a ruha érdekében, mi másért?! -, és jó nagyra tátott szájjal várjuk a finom falatokat.

Adni, kapni ez esetben egyformán jó, még akkor is, ha Nikka most még egyedül "melegít be" az esti hancúrhoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.