Jól kihasználja a testi adottságait

18+ fotók - Cicamód incselkedik, pedig vadmacska!

Csak az ég a megmondhatója, miért támad az embernek olyan ösztönös vágya, ha egy ilyen vadmacska akad a kezei közé, hogy meg kell szelídíteni... De vajon hagyja-e magát?

18+ Cicabőrbe bújt vadmacska Jennifer képgaléria

2014.05.25 18:59ma.hu
Ha többet akar látni, KATT a képre!

Vajon ez a nők génjeiben van, vagy az anyákról száll a lányaikra, hogy egyetlen pillantásukkal, egyetlen kacér kis mozdulatukkal képesek az ujjuk köré csavarni és felébreszteni az ösztönös szelídítési kényszert?

Akárhonnan szerezte ezt a titkos tudást, Jennifer Calloway tökéletesen alkalmazza, most épp azzal szórakozik, hogy úgy tesz, "mintha", de aztán végül mégse.

Úgy tesz, mintha vetkőzne, de aztán végül mégse. Úgy tesz, mintha csábítani akarna, de aztán végül mégse. És úgy tesz, mintha ártatlan kiscica lenne, de aztán végül mégse... mégse ártatlan és mégse kiscica, aztán majd gondolkozhatunk a végén rajta, hogy ki is volt a vadász és ki a préda!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.