Előtte se takart sokat, de utána...!

18+ fotók - Jól állnak a fodrok, mégis leveszi

Szoknyának túl pici, övnek meg túl széles és amúgy is le van csúszva, így hát sok jelentősége nincs Hillary Fisheren a kis fodroknak, de azért igen szemrevaló látványt nyújt így.

18+ Kibújik a fodrokból Hillary Fisher képgaléria

2014.05.24 18:59ma.hu

Igen csinos darab ez a felül csipkés, alul fodros együttes, amit Hillary Fisher visel, de úgy tűnik, ő is rájött, mennyire hiábavaló, hisz alig-alig takar bármit is a formás idomaiból. Meg aztán a ki-, akarom mondani, a belátást is csak zavarja, úgyhogy nagyon is jól teszi, hogy megszabadul tőle.

Amúgy is csak zavarná az est hátralévő részét, útban is lenne, meg összegyűrődne, kár lenne érte, mert ha most tönkremenne, mit fejtenénk le holnap este erről a szépségről?

Ha többet akar látni, KATT a képre!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.