Elég nagy a képernyője hozzá?

18+ fotók - Jordan Carver mellei eltakarják a kilátást

Reméljük, elég nagy méretű a monitora, mert egy kisebb kategóriájúra talán rá sem férnek Jordan Carver gigantikus mellei egyszerre. Egy biztos: nem kell nagyítóval keresgélni!

18+ Semmit sem látni Jordan Carver melleitől képgaléria

2014.04.27 18:59ma.hu

Jó magasra kell felkapnia a lábait Jordan Carvernek, ha látni szeretné a lábujjait. Na nem mintha bárkinek is ez lenne a napi szórakozása, hogy a lábujját nézegesse, de ha esetleg mégis úgy alakulna, például mert saját maga szeretné kifesteni a körmeit, akkor bizony alaposan össze kell szednie minden ügyességét.

A mellei ugyanis lényegében mindent eltakarnak előle, ami lejjebb van. A hasát is már régóta csak tükörből látja, persze az is olyan testrész, amit inkább a partnerének kell nézegetnie, ő saját magában biztosan nem gyönyörködik naphosszat.

Mi viszont bátran élvezhetjük a látványt!

Ha többet akar látni, KATT a képre!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.