Van, aki ezt szereti

18+ fotók - Danica nagyon büszke a műmelleire

Kinek a pap, kinek a papné - tartja a mondás, ami jelen esetben úgy fordítható át, hogy kinek az igazi, kinek a szilikonmell. Danicának speciel a műcickók jönnek be, no meg az ő hódolóinak is.

18+ Műmellekkel nyomul Danica Thrall képgaléria

2014.03.26 19:29ma.hu

Nem túl örvendetes tendencia, de lassan tényleg lasszóval kell vadászni azokra a nőkre, akik legalább nagyjából olyanok, amilyennek a természet megalkotta őket, vagy legalábbis nem a testszobrászok műve a legszembetűnőbb néhány részlet.

Itt van például Danica Thrall, aki biztosan mutatós kis cicababa volt már kamaszkodában is, szóval nem is nagyon értjük, miért kellett ennyire látványosan műkerek gömböcöket varázsoltatnia magára. Nem mintha nem nézne ki jól, csak hát az igazi, na az lenne az igazi!

A galériához KATT a képre!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.