Minek annyi ruha, mikor úgyis leveszi?

18+ fotók - Nem hord bugyit a farmer alatt

Jenna igazán gazdaságos lány, de nem úgy, ahogy az ismert áruházlánc, hanem olyan energiatakarékos módon. Nem öltözik feleslegesen, mikor úgyis tudja, hogy végül le kell vennie!

18+ Hiába öltözött fel Jenna, nincs rajta sok ruha képgaléria

2014.03.22 18:59ma.hu

Teljesen igaza van Jennának: felesleges annyi ruhát magára aggatnia az embernek, mikor már előre tudja, hogy hamarosan úgyis minden darabtól meg fog szabadulni. Akkor meg igazán mi szükség a bugyira vagy a melltartóra?

Elég reggel csak simán beleugrani a szűk farmerba, ami pompásan kiemeli a formás popsiját, a bugyi csak csúnyán gyűrődne alatta, a tanga meg már majdnem olyan, mintha semmi nem lenne rajta, és felkapni egy inget, de nem szabad gúzsba kötni alatta a hegyes kis melleket.

Mennyivel praktikusabb így, mint az a sok haszontalan vacak, amivel csak a gond van!

A galériához KATT a képre!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.