Piciny csipkeszoknya fokozza a csáberőt

18+ fotók - Szendének tűnik, pedig belevaló cicababa!

Natacha pont olyan, mint egy elsőbálozó érettségiző lány, aki még nem fejezte be az öltözést a szalagavatóra. De a jelek szerint nem is fogja, épp ellenkezőleg: inkább lefelé hullanak azok a fehérneműk!

18+ Ismerkedjen meg a csábító Natachával! képgaléria

2014.03.13 19:29ma.hu
Ha többet akar látni, KATT a képre!

A kis Natiból nagylány lett és már Natachának hívják, csak úgy látszik, nem vette észre az idő múlását, és még mindig ugyanazt a kis szoknyácskát hordja, amit még az oviban adott rá a mamája. De ez nem akkora baj, mert így legalább látni engedi a formás combjait, amit bűn lenne elrejteni a szemek elől.

Mint ahogyan a két sötét mellbimbóját is, amit igaz, hogy épp csak a végén villant meg teljes valóságában, de vaknak kell ahhoz lenni, hogy ne szúrja ki a szemünket az átlátszó és különösen vékonyka melltartón keresztül.

Persze az is lehet, hogy Natacha épp most készül a szalagavatójára, és élete első bálján igen szexi fehérneműt akar az estélyi alá venni, csak valahol félúton elfelejtette, mit is kezdett, és a többi ruharadab felvétele helyett még az eddigiektől is elkezd szabadulni.

Ebből biztos nem lesz angol keringő, másfajta táncot fog Natacha járni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.