Szívesen segítenénk neki a vetkőzésben!

18+ fotók - Fázik a vizes ruhában, inkább leveszi

Elsőre jó ötletnek tűnt egy szexi fürdőruhában bemenni a vízbe, de kifelé már kevésbé volt kényelmes viselet Katherine-nek. Nem csoda, ha úgy döntött, inkább megszabadul a hideg ruhadarabtól!

18+ Nem marad sokáig rajta a vizes ruha képgaléria

2014.02.13 19:29ma.hu

Nincs abban semmi meglepő, ha egy csinos nő fürdőruhát, vagy legalábbis bármilyen szexi holmit visel az úszáshoz. Katherine ezúttal nem akart a bikinivel vesződni, mondván, csak a gond van vele, ha elmozdul a melltartója, de úgy tűnik, mégse sikerült jól választania.

Amint kijött a vízből, a kombinészerű felsőrész hidegen tapadt rá a bőrére, és máris kezdett kényelmetlenné válni. Mi mást tehetett volna, mint mielőbb megszabadul a rideg ruhadarabtól, és megvárja, míg a napsugarak felmelegítik a bőrét?

Fotó: Photodromm (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.