Meztelenül illegeti magát a repülő előtt

18+ fotók - Cameron kivitte napozni a melleit

Talán épp a pilóta a barátja, azért illegeti magát annyira felszabadultan a repülő előtt Cameron még akkor is, amikor már ledobta magáról a bikinijét. Vagy egyszerűen csak bukik az égi lovagokra.

18+ Cameron meztelenül szereti bámulni a repülőket képgaléria

2014.02.12 19:29ma.hu

Cameron bolondul a repülőkért, mindig kisétál a ház mögé, ha meghallja, hogy közeledik. Különösen szívesen megy nézelődni olyankor, amikor úgy hiszi, a kedvese vezeti a gépet, olyankor még a bikinit is ledobja magáról, miközben a kisgép pár kört leír fölötte.

Néha persze elszámítja magát, de ez nem szokta zavarni. De ilyenkor erősen drukkolni kell, nehogy túlságosan elvonja a pilóta figyelmét a vezetésről, mert úgy veszélyes lesz a landolás és semmi nem lesz a nagy találkozásból.

Fotó: Photodromm (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.