Fúj a szél, de meztelenre vetkőzött a lány

18+ fotók - Viola nem fázik, ezért aztán vetkőzik

Lehet ragyogó napsütés vagy fújhat a szél, Violát semmi sem befolyásolja, ő vetkőzik, ha kell. Úgy látszik, most kellett, a tengerparton kissé didergő bimbókkal is megmutatta magát.

18+ Violáról lefújta a szél a pulóvert - és minden mást is képgaléria

2014.02.03 19:29ma.hu

Violát nem zavarja a tengerparton fújó szél, még akkor se, ha szemmel láthatóan hűvös, dideregnek is a mellbimbói rendesen, de ő megígérte, hogy ledobja a pulóvert, és nem akarta, hogy szó érje a ház elejét, ha visszatáncol.

Persze azt senki nem mondta, hogy a pulóver alatt már ne viseljen semmit, ő komolyan vette az ígéretét, annyira, hogy a végén még a kicsiny tangát is a homokba ejtette. Most aztán szüksége lesz valakire, aki megmelengeti!

Fotó: Met-Art (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.