Mit neki egy kis hó: pucéran vág neki a télnek!

18+ fotók - Meztelenül készül szánkózni Natali

Natali valószínűleg Svédországban született, amire nemcsak a halovány bőre és az egészen világos szőke haja utal, hanem az is, hogy pucéran is jól bírja a havas hideget és a szánkózást.

18+ Pucéran indul szánkózni Natali képgaléria

2014.01.29 19:29ma.hu

Most, hogy már az egész országban teljesen beköszöntött a tél, Natali végre hódolhat a kedvenc téli sportjainak. Csakhogy ő egy kicsit másképp értelmezi a felkészülést. Csizma rendben, sapka rendben, még a karját is védi egy ujjatlan kötött holmival, úgyhogy már tényleg semmi akadálya, hogy kezdődjön az a szánkóverseny.

Igen, mi is látjuk, hogy ezen kívül semmi mást nem visel magán, de egy igazi északi lánynak nincs is szüksége ilyesmire, ő már jól hozzászokott a hideghez, akkor meg miért is kellene jobban felöltöznie?

Közben halkan elmormolunk egy imát, hogy ne várja el ugyanezt a fázósabb magyar pasiktól.

Fotó: W4B (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.