Csupaszon lovagolja a szöszi a sziklát

18+ fotók - Szereti, ha kemény van a lába között

Egyesek mit össze nem hordanak, hogy még a strandon is valami puha legyen a hátsójuk alatt, bezzeg ez a formás kis szöszi nem vesztegeti az időt. Naná: hát ha egyszer épp a keményre szeret ráülni?!

18+ Van, aki igazán keményen szereti... képgaléria

2014.01.24 19:29ma.hu

Nem mindig kényelmes, sőt, szinte majdnem mindig kifejezetten rossz érzés, ha valami keményre kell ráülni, jobb szeretjük a párnázott felületeket. De mint mindig, most is vannak kivételes helyzetek.<>br /<>br /Ez a csinos szöszke például szereti, ha valami kemény van a lába között, ezért nem zavarja az se, hogy egy sziklára pattant fel félig-meddig lovaglóülésben.

Fotó: BabesAnatomy (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.