Remélhetőleg nem jön a vonat!

18+ fotók - Imádja a veszélyeket, a sínek közt vetkőzik Talia

Nagyon bízunk benne, hogy ezen a vidéken vagy egyáltalán nem jár már vonat, vagy csak nagyon-nagyon ritkán, mert kár lenne a gyönyörű Taliáért, ha a nagy vetkőzésben nem venné észre a gőzöst!

18+ Sínek között állt neki a vetkőzésnek Talia Shepard képgaléria

2014.01.23 19:29ma.hu

Nem tudjuk, hogy került oda, de reméljük, nem vonattal. Ha mégis, akkor meg abban bízunk, hogy nem tíz percenként jár ezen a látszólag elhagyatott helyen a csühös, különben Talia Shepard igen nagy veszélynek teszi ki magát.

A jelek szerint persze ez egyáltalán nem zavarja, és tényleg kár lenne érte, ha a nagy vetkőzésbe annyira belefeledkezne, hogy későn pattan fel a sínekről. Na, megóvja őt valaki és elvinné egy biztonságosabb helyre, ahol folytathatja a ruhátlanodást?

Fotó: taliashepard.com (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.