Vele bárki szívesen túlórázna

18+ fotók - Igazán szemrevaló titkárnő Dayna, és odaadó is!

Nagy mázlista az a cégtulajdonos, aki megkaparintja magának a titkárnők gyöngyét, Dayna Vendettát. A név ne tévesszen meg senkit, vérbosszúra legfeljebb a nős főnököknek kellene számítaniuk.

18+ Na ki alkalmazná Dayna Vendettát titkárnőnek? képgaléria

2013.11.29 19:33ma.hu

Tény, hogy Dayna nem a legjobb vezetéknevet kapta, mert ugye ki az, aki önként kérne egy Vendettából, de ezúttal szerencsére semmiféle véres bosszútól nem kell tartani, csak az a fő, hogy az asszony otthon meg ne tudja, milyen az új titkárnő.

A számítógépkezelési ismereteit nem teszteltük, de nem is biztos, hogy az lesz a legfőbb erénye az irodai tartózkodása alatt.

Fotó: PornPros (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.