Meztelenül kell folytatnia a túrát

18+ fotók - Erdei séta közben vesztette el a ruháját

Edwige csak úgy sétált, aztán upsz, maga se tudja, hogyan történhetett, de egyszercsak már nem volt rajta a hajszálvékony kombiné és a bugyiját is elhagyta, mire a kerítéshez ért.

Ez a kombiné se maradt fenn sokáig képgaléria

2013.11.23 18:59ma.hu

Minden bizonnyal valami rémséges vadállat támadhatta meg Edwigét, miközben az erdőben sétálgatott, így két lépés után már az a vékonyka kis kombiné is lekerült róla, ami addig rajta volt. Na persze nem is csodálkozunk, hogy nem tudott észrevétlenül beleolvadni a környezetbe, nem épp ez az a cucc, amit túrázáshoz szoktak javasolni, hát most magára vessen, hogy így járt!

Fotó: Met-Art (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.