Elvesztette a fejét

Webber foga fehérje: "elegem van a Vettel-mániából!"

Mark Webber, a Red Bull-Racing ausztrál versenyzője kissé elvesztette a fejét a német Sport Bild-nek adott interjújában. Marknak már elege van a "Vettel-mániából."

2011.06.18 08:39ma.hu

A Red Bull-Racing ausztrál versenyzőjének továbbra sem tisztázott a jövője, miután a szerződése 2011 év végén lejár, amit még mindig nem hosszabbítottak meg vele - írja az f1-live.hu.

Christian Horner, a Red Bull-Racing csapatfőnöke elmondta, Mark egyértelművé tette számukra, hogy 2012-ben is velük akar versenyezni. Webber ezt nem volt hajlandó megerősíteni, és Kanadában úgy nyilatkozott, hogy a megfelelő időben tárgyalni fognak a folytatásról.

Mark most a német Sport Bildnek elárulta, továbbra sem beszél sokat a csapattársával a színfalak mögött.

„Nem. Miért? Nincs okom rá.” – mondta Mark Webber.

A lap megkérdezte tőle, hogy megvitatta-e a bahraini helyzetet 2010 világbajnokával. „34 éves vagyok és olvasok újságot. Miért kellene megkérdeznem az ő véleményét?”

Mark elismerte, hogy a legújabb generációs és az idősebb pilóták között túlságosan is nagy a különbség. „Igen. Igaz.”

Mark nem sokkal később elvesztette az önuralmát.

„Miért kell mindig Sebastian Vettel-ről beszélni? Ha tudni akarnak róla, akkor kérdezzék meg őt.”


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.