Az erőszakos cselekmények miatt törölték

F1: pótolják a Bahreini Nagydíjat

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) pénteki döntése értelmében bepótolják a március 13-ról elhalasztott Forma-1-es Bahreini Nagydíjat.

2011.06.03 14:30MTI

Erről a bahreini állami vezetők számoltak be. A bahreini GP-t február 21-én, a perzsa-öbölbeli arab királyságban zajlott demonstrációk és erőszakos cselekmények, valamint a bizonytalan belpolitikai helyzet miatt törölték a versenynaptárból.

Bernie Ecclestone, az F1 elsőszámú irányítója korábban azt mondta, egy novemberi időpont - várhatóan 20-a - lenne a legmegfelelőbb a bahreini GP számára, ám erről egyelőre egyeztetnek a FIA párizsi székházában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.