Sokat akar a szarka?

Briatore: három másodperccel verné Alonso és Hamilton a mezőnyt a Red Bullban

Flavio Briatore, a Renault korábbi csapatfőnöke szerint, ha Fernando Alonso és Lewis Hamilton a Red Bull csapat versenyzője lenne, akkor 3 másodperccel autóznának a mezőny előtt.

2011.05.27 13:24f1-live.hu

Briatore úgy véli, hogy Sebastian Vettel nem hozza ki a maximumot az autójából.

A Ferrari továbbra is nehéz helyzetben van, miután a Red Bull-Racing az első 5 futamból 4-et megnyert és Sebastian Vettel eddigi legrosszabb eredménye egy második hely Kínában.

Fernando Alonso szállította a Ferrari idei egyetlen dobogós helyezését. Flavio Briatore már az évadnyitó Ausztrál Nagydíj után megmondta, hogy a Ferrarinak azonnal 2012-re kellene koncentrálnia.

„Úgy gondolom hogy az eredmények engem igazolnak. De a Ferrari kritikus referenciát jelent a Formula-1-ben, bármi is történjék.” – mondta Flavio Briatore.

A Ferrari legutóbb Aldo Costa technikai főnököt váltotta le a csapatnál, miután az eredmények továbbra sem akarnak jönni.


„Nem lehet elvárni azt, hogy egy személy mindent helyrehozzon, de szükséges a szerkezetátalakítás. Nem felejtettük el, hogy mi történt Barcelonában. Szégyen, ami Spanyolországban történt, mert az F1-nek jó lett volna, ha Alonso csatázhatott volna és még jobb, ha azt a saját hazájában tehette volna meg. Én tudom, hogy milyen, ha Fernando Barcelonában nyer.” – tette hozzá Briatore.

Alonso a legjobb versenyző és talán Lewis Hamilton. Aztán vannak mások is, de ők ketten a Red Bull autóval a kezükben 3 másodperccel lennének a többiek előtt. Vettel jó versenyző és nagyszerű bajnokságot fut, de csak 23 éves.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.