Todt:: viszlát!

Lemondott a Ferrari-vezér

A Ferrari részvényesei napon megerősítették az igazgatótanács összetételét a következő három éves periódusra.

2008.03.19 07:23f1vilag.hu

Míg Luca di Montezemolo továbbra is az elnöki székben marad, addig Jean Todt helyét Amadeo Felisa veszi át az ügyvezetői poszton. Todt, aki az idei év elején mondott le a csapatvezetői feladatokról, 2006 októberében lett az olaszok ügyvezetője. 

Bár lemondott jelenlegi tisztásgáről, a francia szakember a jövőben is a Ferrari elnökségének tarja marad, miután különleges feladatokat kapott a GT területen és a Sport Management-ben, valamint a továbbiakban is ő képviseli majd a Ferrarit az FIA Világtanács előtt. 

Todt egyébként örömmel vette a bejelentést, mellyel olyan területeken is kipróbálhatja magát, amire eddig nem volt lehetősége. A Ferrari közleményében köszönetet mondott a francia szakembernek az eddigi munkájáért, és a csapat sikereihez való hozzájárulásáért. 

A tanács jelenleg a következő tagokból áll: Luca di Montezemolo, Piero Ferrari, Jean Todt, Amedeo Felisa, Alfredo Altavilla, Diego della Valle, Christopher Gent, Enrico Lippi, Sergio Marchionne

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.