Acélrugó törte be a fejét

Massa a Hungaroringen köszöntötte "megmentőit"

Csütörtök délután Felipe Massa, a Ferrari brazil pilótája a Hungaroringen köszönetet mondott a Forma-1-es Magyar Nagydíjon közreműködő orvosi stábnak, amiért tavaly kiváló munkával segítették, miután balesetet szenvedett.

2010.07.29 15:43MTI

A 2008-as világbajnokságon második helyen záró pilótát az előtte haladó Rubens Barrichello autójáról leszakadt acélrugó fejen találta az időmérő edzésen, s ezután 190 km/órás sebességgel a gumifalnak csapódott. Koponyatöréssel szállították be az Állami Egészségügyi Központ Pap Károly utcai intézményének intenzív osztályára, ahol megoperálták. Massa végül egy hét lábadozás után hagyhatta el a budapesti kórházat.

Massa a Hungaroringen köszöntötte "megmentőit" - Foó: MTI

Massa különleges érzésekkel tért vissza a Hungaroringre

Felipe Massa különleges érzésekkel készül visszajönni a Hungaroringre az után, hogy a tavalyi Forma-1-es Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén súlyos balesetet szenvedett. Az augusztus 1-jei futamra készülő brazil pilóta olasz versenyistállója, a Ferrari honlapján nyilatkozott erről. "Visszatérni Budapestre, ez valami egészen különleges számomra" - fogalmazott Massa, aki leszögezte: csütörtökön az első dolga hogy köszönetet mondjon a verseny rendezőinek és orvosainak. Kitért rá, hogy a baleset az életét megváltoztatta ugyan, de versenyzői tudását nem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.