Michelin vagy Pirelli?

Monzában és Abu Dhabi-ban tesztelhetik a 2011-es abroncsokat

A Williams technikai főnöke, Sam Michael azt javasolta, hogy egy hétfői napon mindenféleképpen tesztelni kellene az új beszállító abroncsait a 2011-es szezon előtt, még idén. Michael elárulta, továbbra sem döntöttek arról, hogy a Michelin vagy Pirelli lesz 2011-től a sorozat régi-új beszállítója.

2010.05.20 17:39f1-live.hu

„Csak feltételezni tudjuk azt, hogy a gumik hasonlóak a mostaniakhoz, mivel most nem áll más adat a rendelkezésünkre.” – kezdte Sam Michael.

„Még nem döntöttünk a gumiabroncs beszállítóról. Ha meg is kapjuk az adatokat, nehéz lesz megállapítani a különbséget a Bridgestone-hoz képest, mivel az autóval nem teszteltük a gumikat a pályán. Remélhetőleg lesz valami teszt.” – folytatta Michael.

„Azt hiszem, az lenne az ideális, ha egy vagy két verseny után a helyszínen maradnánk. Monzában vagy Abu Dhabi-ban hétfőn tarthatnánk 2 egyórás tesztet.” – zárta le.

Időközben Abu Dhabi versenypályájával megkezdődtek a tárgyalások. Az utolsó futam után a fiatalok a sivatagban fognak tesztelni, így az új abroncsokat ott is ki lehetne próbálni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.