Nem adják fel

A Ferrari az utolsó pillanatig fog küzdeni

Az olasz istálló csapatfőnökétől, Stefano Domenicali-tól megtudhattuk, hogy a Ferrari, míg matematikai esélye van a világbajnoki címre, küzdeni fog, és nem adja fel.

2009.04.27 12:43f1-live.hu

Tegnap Bahreinben a Ferrari végre valahára világbajnoki pontot „ünnepelhetett”. Kimi Räikkönen hatodik helye három pontot hozott a Scuderia konyhájára.

Stefano Domenicali, csapatfőnök: A célunk az volt, hogy mind a két autónk a pontszerző helyen fejezze be a versenyt. Sajnos ennek csak egy részét tudtuk megvalósítani, hiszen Felipe (Massa) nem tudott pontot szerezni, míg Kimi (Räikkönen) igen.

Stefano Domenicali: Felipe versenye még veszélybe is került, miután saját csapattársával ütközött, megrongálva ezzel az F60 első vezetőszárnyát. A be nem tervezett kiállás után Felipe reményei a pontszerzésre gyakorlatilag elszálltak.

Stefano Domenicali: Kimi hatodik helye teljes mértékben tükrözi a jelenlegi helyzetünket. Továbbra sem szabad feladnunk, és küzdenünk, fejlesztenünk kell. A szezon talán legfontosabb periódusa következik, amikor is Európába folytatja tovább a mezőny.

Stefano Domenicali: Egyet mondhatok. Mi a Ferrari istálló vagyunk, és addig a pillanatig nem adjuk fel, ameddig még van matematikai esélyünk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.