Az "ausztrál balhénak" még nincs vége

Ecclestone: Dennis még bajba kerülhet!

Bernie Ecclestone figyelmeztette Ron Dennist, aki a múlt héten mondott le Forma-1-es érdekeltségeiről. Ecclestone szerint Dennis még bajba kerülhet a McLaren és a FIA találkája után.

2009.04.22 13:19f1-live.hu

Ron Dennis múlt hét kedden jelentette be, hogy 29 év után távozik a Forma-1 világából. Ecclestone szerint azonban ettől még nem érezheti kényelmesen magát a párizsi meghallgatás előtt.

„Ron távozása nem változtat semmit. Nem tudom, hogy azért mondott-e le, mert megnőtt volna a távolság közte és a csapata között. Ez nem fog számítani a tanácsnak. Továbbra is ki akarják majd nyomozni mi is történt Ausztráliában. ”- mondta Ecclestone.

A McLaren-Mercedes csapata április 29-én kell, hogy megjelenjen a FIA (Nemzetközi Automobil Szövetség) Világ Motor Sport Tanácsa előtt, hogy feleljen tetteiért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.