Forma-1

Magyar Nagydíj - Új lelátót építenek a Hungaroringen

Már decemberben elkelt minden jegy a 38. Forma-1-es Magyar Nagydíj vasárnapi futamára.

2023.03.29 16:19MTI

Új lelátót építenek a Hungaroringen, mert már decemberben elkelt minden jegy a 38. Forma-1-es Magyar Nagydíj vasárnapi futamára.

A mogyoródi versenypálya közösségi oldalának szerdai bejegyzése szerint a hatalmas érdeklődésre való tekintettel a Super Gold és a Gold 3 tribün között épül meg a Pit Exit lelátó, amelyről körülbelül kétezer ember szurkolhat majd.

Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója december 6-án jelentette be, hogy minden vasárnapi belépő elkelt a július 21-23. között sorra kerülő Magyar Nagydíjra.

A tavalyi futamot 100 ezer néző kísérte figyelemmel a helyszínen, a négy nap alatt pedig összesen 290 ezren szurkoltak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.