Végül kifizette az óvadékot

Fegyvert találtak a csomagjában, őrizetbe vették a 91 éves Bernie Ecclestone-t

Egy Svájcba tartó magángépre szállt volna fel a Forma-1 egykori irányítója.

2022.05.26 16:22MTI

Rövid időre őrizetbe vették Brazíliában Bernie Ecclestone-t, a Forma-1 volt irányítóját, miután fegyvert találtak a csomagjában, amikor magánrepülőgépen Svájcba akart utazni.

A helyi rendőrség közlése szerint a brit üzletembert az átvilágítás buktatta le, a csomagjában egy be nem jelentett pisztolyra bukkantak. Ezután őrizetbe vették és a campinasi repülőtéren kihallgatták.

Ecclestone beismerte, hogy a fegyver az övé, de azt állította, nem tudta, hogy a csomagjában van. Miután kifizette az óvadékot, elutazhatott Svájcba.

A 91 éves Ecclestone felesége a brazil születésű Fabiana Ecclestone, aki a Nemzetközi Automobil Szövetség alelnöke és a dél-amerikai régió igazgatója. Májusban több versenyen és eseményen is megjelentek Brazíliában, többek között találkoztak a háromszoros F1-es világbajnok Nelson Piquet-vel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.