Forma-1

Vettel véletlenül a McLarennél állt meg - videó

Vicces jelenet játszódott le a Portugál Nagydíj első szabadedzésén.

2021.04.30 19:30ma.hu

Tévedésből a McLarennél állt meg Sebastian Vettel, az Aston Martin-Mercedes négyszeres világbajnoka. A pilóta pár másodperc múlva továbbhajtott, ám így is ő szolgáltatta a Portugál Nagydíj első szabadedzésének legviccesebb jelenetét.

A leggyorsabb egyébként Valtteri Bottas, a Mercedes finn versenyzője volt, mögötte Max Verstappen végzett másodikként a Red Bull-lal, csapattársa, a mexikói Sergio Pérez pedig harmadik lett.

A második szabadedzés legjobbja a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton lett, mögötte Max Verstappen, majd Valtteri Bottas.

A további program:
szombat:
3. szabadedzés 13.00
időmérő edzés 16.00
vasárnap:
futam 16.00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.