Forma-1

Bahreini Nagydíj - Tizenkét koronavírus-fertőzöttet találtak

Tizenketten bizonyultak koronavírussal fertőzöttnek a vasárnapi Forma-1-es Bahreini Nagydíjat megelőző héten elvégzett vizsgálatok során.

2021.03.31 11:20MTI

A tucatnyi pozitív esetről a vb-sorozatot szervező és lebonyolító Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) sajtószolgálata számolt be, hozzáfűzve, hogy a március 22. és 28. közötti periódusban összesen 8150 tesztet végeztek el a versenyzők, a csapattagok és a személyzet körében, nevekkel azonban nem szolgált a jelentés.

A vasárnapi szahíri idénynyitó viadalt a Mercedes hétszeres világbajnok brit versenyzője, Lewis Hamilton nyerte. A következő F1-es futamot április 18-án rendezik az olaszországi Imolában, az Emilia Romagna Nagydíjért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.