Forma-1

Forma-1 - Hackertámadás után bemutatta új autóját a Williams

A csapat terve az volt, hogy az FW43B jelzésű versenygépet egy úgynevezett kiterjesztett valóság alkalmazáson keresztül mutatja be, ám azt feltörték az ismertetés előtt.

2021.03.05 20:47MTI

Bemutatta idei versenyautóját a Williams Forma 1-es csapata azt követően, hogy hackertámadás után kikerültek róla fényképek.

A csapat terve az volt, hogy az FW43B jelzésű versenygépet egy úgynevezett kiterjesztett valóság alkalmazáson keresztül mutatja be, ám azt feltörték az ismertetés előtt. Az alkalmazást így eltávolították a különböző internetes áruházakból, a bemutatóra pedig hagyományos módon került sor.

"Nagy izgatottsággal vártuk, hogy megosszuk ezt a tapasztalatot a szurkolókkal, különösen ebben a nehéz időszakban, amikor sajnos nem tudunk közvetlenül személyes élményeket szerezni számukra. Sajnáljuk, hogy nem valósulhatott meg" - áll a Williams közleményében.

A Mercedes motorral felszerelt autó alapjaiban a tavalyi változaton alapul, látványvilága azonban "az 1980-as és 1990-es évek sikerautójára" emlékeztet. A versenyautót az idényben a brit George Russell és a kanadai Nicholas Latifi vezeti majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.