F1

Döbbenetes baleset a Forma-1-ben - videó

Romain Grosjean autója nem sokkal a Bahreini Nagydíj rajtja után a szalagkorlátba csapódott. A futamot félbeszakították.

2020.11.29 16:43ma.hu

A rajt után pár kanyarral a Haast vezető francia pilóta összeakadt Danyiil Kvjat AlphaTaurijával, amitől nagy sebességgel a falba vágódott. Autója kettészakadt és kigyulladt. Grosjean csodával határos módon megúszta az esetet, időben ki tudott szállni a kocsiból. Csapata legfrissebb tájékoztatása szerint kisebb égési sérüléseket szenvedett a kezén és a bokáján. A francia pilótát kórházba szállítják elővigyázatossági okból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.