F1

Várhatóan jövőre is augusztus elején lesz a Forma-1-es Magyar Nagydíj

A nemzetközi tárgyalások során sok pénzt sikerült megspórolni a magyar államnak.

2020.10.22 15:53MTI

Várhatóan jövőre is augusztus első hétvégéjén rendezik meg a Forma-1-es Magyar Nagydíjat.

"Novemberben lesz végleges a jövő évi versenynaptár, de mi a szokásos helyünkön vagyunk. A pandémia miatt ráadásul az eredetileg 2026-ig érvényes szerződésünk egy évvel meghosszabbodott" - mondta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Zrt. vezérigazgatója csütörtökön az M4 Sport Sporthíradóban.

Gyulay hozzátette, hogy a világjárvány miatt kettős évük volt, ugyanis a jegybevételek - amiből a Hungaroring fenntartja magát - elmaradtak, a nemzetközi tárgyalások során viszont sok pénzt sikerült megspórolni a magyar államnak.

"A nézők hiánya minden szempontból, így gazdaságilag is rossz. Alapvetően azért vagyunk, hogy versenyeket rendezzünk, nézőkkel, így remélem, jövőre kedvező irányba változnak majd a dolgok" - fogalmazott Gyulay Zsolt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.