Inkognitóban

A rejtélyes versenyző nyomában a fél világ

Új részletek láttak napvilágot a Top Gear című műsor rejtélyes versenyzőjéről, Stig-ről. Állítólag a civil életben egy 15 ezer fontos autót vezet és rettegett, amikor életében először ült a kormány mögött.

2009.01.14 11:59f1-live.hu

A Top Gear műsor ikonja, a sisakos vezető már évek óta szerepel a képernyőn, eddig minden információt nagyon titkosan tartottak róla. Most azonban kiszivárgott ez-az.

Még korábban a kétszeres világbajnok, Fernando Alonso mondta a rejtélyes versenyzőről, hogy „rendkívül jó pilóta, és biztosan rendelkezik Forma-1-es múlttal.”

Már több név is felkerült a találgatók listájára. A legtöbben talán 1996 világbajnokát, Damon Hill-t tippelik, de sokan emlegetik még Julian Bailey és Darren Turner, korábbi túrautó versenyzőket. A kétszeres Le Mans győztes Alain McNish sem maradhat le a felsorolásról, sőt egyesek még a Jamiroquai zenekar énekesét, Jay Kay-t is esélyesének tartják.

A News of the World információkat közölt Stig-ről. Állítólag egy házas, korábbi versenyzőről, majd tesztpilótáról van szó, aki kellemesen tölti mindennapjait 300.000 fontos otthonában. Emellett már nem meglepő, hogy egy 15.000 fontos négykerekűvel autókázik.

Más lapok információ szerint 150.000 fontot kap a Top Gear-es szolgálataiért. Eleinte a Forma-1-ben versenyzett, majd később a GT versenyzésben is kipróbálta magát. Élete első vezetéssel kapcsolatos élményét azonban rémisztőnek tartja.

A The Daily Telegraph szerint több fotó is található otthonában, illetve a híres sisakja és öltözéke egy üveg kalickában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.