Csapat nélkül maradhat a francia pilóta

Nehéz helyzetben Bourdais

Egyre inkább gyűlnek a felhők Sebastien Bourdais karrierje fölött. Úgy tűnik, hogy már nem csak a Forma-1-ben, hanem az Egyesült Államokban is bezárulnak előtte az ajtók.

2009.01.13 11:55f1-live.hu

A 29 éves négyszeres Champ Car győztes francia egyre nehezebb helyzetben van. A Toro Rosso-nál a 2008-as idény befejezése óta kérdőjeles a helye. Az utolsó adalék pedig az, hogy a FIA által tegnap kiadott rajtszámok között nem szerepelt a francia neve.

Korábban lehetett hallani olyan híreket, hogy Bourdais helyettesítheti a híres Indy Car csapatnál, a Penskénél, Helio Castronevest. A Penskénél azonban szó nincs a franciáról, helyette egy ausztrál versenyzőről, Will Power-ről beszélnek.

Bourdais korábbi Champ Car-os csapattársa, Newman-Haas is lehetőséget jelenthet. Az egykori versenyzőtárs jelenleg az Indy Car-ban versenyez, és így akár szerepet kaphat a francia. Bár sokak szerint itt is inkább egy másik jelölt az esélyesebb, a holland Robert Doornbos.

Ebben a sorozatban pedig akkor már csak egy üres vezetői ülés marad, az pedig a HVM csapatánál. Bourdais nincs könnyű helyzetben…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.