Egyelőre se tulaj, se motor

Mercedes motorokat kaphat a Honda

A japán istálló vezetői, Ross Brawn és Nick Fry most abban bízik, hogy a Mercedes-Benz fogja szállítani a fő erőforrást a csapat számára.

2009.01.13 11:27f1-live.hu

A Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domenicali tegnapi nyilatkozatában elmondta, hogy szinte semmi esélyt nem lát arra, hogy az olasz istálló motorokat szállítson idén a Hondának.

A japán gyártó csapata továbbra is nagy bajban van. A csapatfőnök, Ross Brawn és Nick Fry igazgató elkeseredetten keres valakit, aki végre hajlandó megvásárolni a Hondát.

Egyelőre nemhogy tranzakció, még motor sincs.

Újabban az a hír kapott szárnyra, hogy a Mercedes-től kérnek segítséget, így legalább a fő erőforrás meglenne, ezzel is időt nyervén. Egyelőre egyik fél sem kommentálta a megjelent híreket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.