Forma-1

Schumacher volt menedzsere: Biztos vagyok benne, hogy látni fogjuk még

Meghökkentő nyilatkozatot tett Willi Weber.

2019.11.10 17:19ma.hu

November 13-án lesz a 25 éve, hogy Michael Schumacher megnyerte első világbajnoki címét a hét közül.

Az évforduló kapcsán a német Express interjúsorozattal készült, melyben megszólaltatták Willi Webert is, aki a legendás német Forma-1-es versenyző menedzsere volt anno.

Weber nosztalgiázott egy sort az 1994-es szezonról, majd utolsó kérdésnek azt kapta, hogy mennyit tud Schumacherről, aki 2013-ban szenvedett síbalesetet, és akit a legszűkebb családon és baráti körön kívül senki sem látogathat azóta.

"Szeretném tudni, hogy van, megrázni a kezét, vagy csak a szemébe nézni, de sajnos Corinna [Schumacher felesége] ezt nem engedi. Biztosan attól fél, hogy elmondom a nagyközönségnek, mit láttam. Hiszek abban, hogy fel fog épülni, nagy harcos. Ha van lehetőség, élni fog vele. Imádkozom érte és biztos vagyok benne, hogy fogjuk még látni" - mondta el a lapnak a 77 éves Weber.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.