F1

Már most nagyon erős a forgalom a Hungaroring környékén

A boxutca látogatással csütörtök délután 2-kor megkezdődött a Formula 1 Magyar Nagydíj.

2018.07.26 18:22ma.hu

A 14 órai kapunyitásra sok érdeklődő érkezett, sűrű a forgalom a pálya környéki utakon, a rendőrök forgalomirányítással segítik a közlekedést.

A rendőrség arra kéri az autósokat, hogy aki az M3 irányából érkezik Mogyoródra – nem a versenypályához -, az lehetőleg a sztráda szadai kihajtóját használja, hogy elkerülje a hosszabb várakozást.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy akik a következő napokon a verseny helyszínére indulnak, tájékozódjanak az aktuális közlekedési helyzetről és a bevezetett forgalomkorlátozásokról a rendőrség internetes oldalán.

A pálya környékén lévő parkolók felé vezető utakon vegyék figyelembe a rendőrök jelzéseit és a kihelyezett táblák útmutatásait.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.