Száguldó Cirkusz

Futurisztikus Forma1-es autók - a jövő képei

Íme, egy egészen szenzációs látványgrafika, melynek köszönhetően elképzelhetjük, hogy miként is nézhetnek majd ki 2030-ban az F1-es versenygépek.

2016.07.16 09:59ma.hu

Ha megnézzük azt, hogy hol tartott a Forma-1 20-25 éve a mostani generációhoz képest, akkor egy igen komoly különbséget tapasztalhatunk, mind technikai, mind pedig biztonsági szempontból - írja a gp-live.hu.

Természetesen a fejlődés nem áll le, és ez pontosan olyan, mint a számítástechnikában, hiszen napról napra modernebb a kategória, még akkor is, ha a mérnökök már közel sem dolgozhatnak annyira szabadon, mint jó pár esztendővel ezelőtt, vagy a régmúltban, amikor még szabad fejlesztés volt érvényben.

A GP-live.hu rövidesen a motorsport.com égisze alatt folytatja tovább, mely most egy egészen szenzációs alkotással állt elő.

Ez egy fantázia design, mely 2030-ba repít bennünket. A tervezés valóban „sokkoló” és rendkívül elrugaszkodik a földtől, de közel sem biztos, hogy mindez irreális, mármint a jövőt tekintve.

Gyakorlatilag egy aerodinamikai mesterművet láthatunk a képeken, ami egy életképes projekt is lehetne, kezdve a félig fedett pilótafülkével, az erős kerék deisgnnal, vagy a brutálisan erős hátsó résszel és a lapos légterelővel.

További képeket itt nézegethet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.