Egy álom válik valóra?

Senna a Hondáé! Méltó utódja lesz Ayrton-nak?

Immáron a Honda és Bruno Senna is megerősítette a kettejük közti együttműködést. Senna két héten belül már Barcelonában tesztelheti a japán istálló versenygépét.

2008.11.03 13:21f1-live.hu

Ross Brawn: Boldogok vagyunk, hogy Brunónak (Senna) lehetőséget adhatunk még a hónap folyamán. A lehető legjobb versenyzőpárossal szeretnénk megkezdeni a 2009-es szezont.  Lenyűgöző évet zárt a GP2-ben Burnó, úgyhogy minden bizonnyal készen áll a bizonyításra. A következő két hétben rengeteg munka vár rá. Először szimulátoron fog tesztelni, majd élesben is kipróbálhatja magát.

Az érintett is megszólalt az ügyben: Nagyon izgatott vagyok a teszt miatt. Egy álom fog valóra vállni. Még mindig csak negyedik éve vagyok a motorsportban, és máris tesztelhetek egy Formula-1-es autót. Már találkoztam a Honda embereivel, és nagyon segítőkészek voltak. Jó helyen leszek. Két hét munka után végre beülhetek majd az autóba, Barcelonában - közölte Bruno Senna.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.