Érdeklobbyk az F1-ben?

Sok a büntetés a Forma 1-ben, de vajon milyen célzattal?

Bár véget ért a Japán Nagydíj, úgy tűnik még jó ideig téma lesz a Fudzsiban történt események utóhatása. Most éppen a 3 pont levonással sújtott Toro Rosso versenyző, Bourdais elégedetlenkedik.

2008.10.13 09:40Dechert Áron, ma.hu

Az utóbbi időben úgy tűnt, hogy Hamiltonra „szálltak rá” a büntetések szempontjából, hiszen az angol pilóta nem egyszer kapott megrovást túl agresszív vezetési stílusából fakadó baklövéseiért.

Most azonban másvalaki van felháborodva, méghozzá nem is kicsit. A Toro Rosso versenyzője, Bourdais ugyanis nagyon haragszik valakire, és/vagy valakikre.

Történt ugyanis, hogy Bourdais összekoccant a ferraris Massa-val a bokszutcából való kihajtás során. Igen ám, de a francia versenyző úgy érzi, hogy pont Massa volt az, aki túl erőszakosan támadta őt, és ezért történt a baleset.

„Sokszor voltam már ilyen helyzetben, de még balesetem nem volt. Egy kis tisztelettel kellene lenni a másikkal szemben és akkor nem történt volna ez meg. Nem gondolhattam, hogy így fog viselkedni." -mondja Bourdais, akit rendkívül felháborít, hogy emiatt elvesztette pontokat érő helyezését.

„Nem csináltam semmi rosszat az egész hétvégén, mégis három pontot vettek el a csapatomtól, hogy Massának adjanak egyet."

Ilyenkor legyen okos valaki, és döntse el, hogy kinek lehet igaza. Vagy az igazság nem is igazán számít…?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.