F1

Magyar Nagydíj: Hamilton szárnyaszegett lett, de van hátsó defektes is

Eseménytelennek nem mondható az idei Magyar Nagydíj...

2015.07.26 15:24ma.hu

FRISS: Rosberg kiesett

Daniel Ricciardo-val történt ütközését követően Nico Rosberg (német, Mercedes) kiesett. Az ausztrál Red Bull-os sem áll jól, nála orrkúpot kellett cserélni, ezért kiállt a 3. helyről.

Miután levált Nico Hülkenberg autójának az első szárnya, és beküldték a pályára a biztonsági autót, majd újraindult a futam, a Mercedes brit pilótája Ricciardo-val ütközött, ami miatt levált az autója elejének egy darabja. Lewis Hamilton ezzel visszacsúszott a 12. helyre, ellenben a Red Bull ausztrál pilótája vészes gyorsasággal jön fel, már a 3. helyen van. Valtteri Bottas (finn, Williams) pedig hátsó defektet kapott. Kimi Räikkönen autójának energiavisszanyerő-rendszere felmondta a szolgálatot, így kiszállt a Ferrari finn pilótája.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.