Indul a buli

Erős a forgalom a Hungaroringnél

A vasárnapi programok és a 30. Forma-1 Magyar Nagydíj jelentős tömeget vonzanak Mogyoródra, erős a forgalom a Hungaroring környékén

2015.07.26 12:19Havariapress
MTI Fotó: Kovács Tamás

Már a reggeli órákban sokan érkeztek a versenypálya környékén lévő parkolókba és a szokásosnál nagyobb a gyalogosforgalom is. A rendőrség 9 órától egyirányúsította a pálya bejáratai és a parkolók felé vezető utakat. A Hungaroring környékén a rendőrök folyamatos irányítással segítik a forgalom gördülékeny haladását. A rendőrség kéri, hogy vegyék figyelembe a tájékoztató táblákat és a rendőrök jelzéseit!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.