Magyar Nagydíj

Nelson Piquet lesz az M4 Sport vendége

Nelson Piquet háromszoros világbajnok brazil autóversenyző lesz az M4 Sport csatorna vendége csütörtök este a 30. Forma-1-es Magyar Nagydíj felvezetéseképpen.

2015.07.22 16:20MTI

A csatorna képviseletében Szujó Zoltán elmondta, hogy a brazil pilótával - aki 1986-ban és 1987-ben megnyerte az első két Magyar Nagydíjat - 20 órától beszélgetnek majd.

Hozzátette, az idei Magyar Nagydíjat "soha nem látott terjedelemben" dolgozzák fel, ugyanis amellett, hogy mindhárom szabadedzést élőben közvetítik, "képernyőre kerülnek a nevelőszériák", azaz a GP2 és a GP3 küzdelmei, valamint a Porsche Szuperkupa is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.