Massa-Alonso: 1-1

Spa-ban Massa nyerte az első, míg Alonso a második szabadedzést

Felipe Massa, a Ferrari brazil pilótája érte el a legjobb időt a Forma-1-es Belga Nagydíj pénteki első szabadedzésén, míg a második szabadedzésen a kétszeres világbajnok Fernando Alonso, a Renault spanyol pilótája bizonyult a leggyorsabbnak.

2008.09.05 18:30ma.hu

Az első szabad edzésen Felipe Massát csak finn csapattársa, Kimi Raikkönen tudta valamelyest megközelíteni, igaz, az ő körideje is majdnem négy tizeddel elmaradt a brazil legjobbjától.

A Toro Rossók feltűnően jól szerepeltek, a német Sebastian Vettel és a francia Sébastian Bourdais a nyolcadik és kilencedik helyen zárta a másfél órás bemelegítést.

A második körben Alonso csupán öt század másodperccel előzte meg az első tréningen első ferraris brazil Felipe Massát, azonban majdnem három tizeddel futott jobb időt a harmadik pozícióban záró, McLaren-Mercedesszel versenyző finn Heiki Kovalainennél.

A vb-címvédő finn Kimi Raikkonen (Ferrari) a kilences kanyarban nekicsapódott a gumifalnak és elveszítette autójának hátsó légterelőjét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.